Contact

icon_widget_image Larenweg 52, 5234 KA, 's-Hertogenbosch icon_widget_image (+31) 73 303 27 08 icon_widget_image [email protected]
Image Alt

Over ons

Over ons

Smart Move is een internationaal georiënteerde arbeidsbemiddelaar wat zich richt op de Nederlandse en Belgische arbeidsmarkt. Door onze connectie met meer dan 60 recruitment bureaus verdeeld over Europa zijn wij in staat snel de juiste specialisten voor uw organisatie te faciliteren.

Begin 2020 heeft Smart Move de keuze gemaakt zich enkel te richten op 2 disciplines te weten geveltechniek en constructie. Het aanbrengen van deze focus houdt onder andere in dat wij beter in staat zijn de geschikte specialisten te vinden voor onze partners. Daarnaast zal de keuze uit beschikbare kandidaten groter zijn waardoor wij eerder in staat zijn u te voorzien van ondersteuning.

Als partner voor onze opdrachtgevers faciliteert Smart Move in meer dan alleen personeel. Wij kijken samen met u naar uw planning en kijken wij samen met u hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u uw projecten tot een succesvolle oplevering kunt brengen.

Om u aan de gewenste specialisten te helpen werken wij met een aantal partners samen om ervoor te zorgen dat u geen omkijken heeft naar randzaken en u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Hilti om ons personeel te voorzien in elektrisch gereedschap en worden zij voorzien van auto’s door onze leasepartner My Lease Car.

Voor onze opdrachtgevers voorziet Smart Move in personeel. Voor onze medewerkers voorzien wij in veel meer dan alleen werk. Het inzetten van lokale, of internationale medewerkers betekent veel meer dan een opdracht zoeken bij iemands capaciteiten past. Naast een uitdagend project voorzien wij onze medewerkers ook in:

  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Certificering en opleidingen
  • Persoonlijke bescherming middelen
  • Bedrijfskleding
  • Elektrisch gereedschap

Smart Move is als partner aangesloten bij VMRG. De VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen, bevestigd via dit keurmerk dat bedrijven beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen én het plaatsen of monteren hiervan.