Contact

icon_widget_image Larenweg 52, 5234 KA, 's-Hertogenbosch icon_widget_image (+31) 73 303 27 08 icon_widget_image [email protected]
Image Alt

Hoe wij werken

Hoe wij werken

ZICHT KRIJGEN OP DE OPDRACHT

Wanneer u ervoor kiest om samen te werken met Smart Move zullen wij eerst een afspraak plannen om de behoefte betreft de inzet van personeel in kaart te brengen. Tijdens deze afspraak worden de volgende zaken besproken:

  • De gewenste planning wordt besproken
  • Over welke capaciteiten moet het team beschikken
  • Welke certificering is benodigd
  • Wat voor (elektrisch) gereedschap is gewenst


HET SELECTEREN VAN DE JUISTE KANDIDAAT

Wanneer wij de aanvraag in kaart hebben gebracht gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Dit kunnen kandidaten zijn die beschikbaar komen vanuit een project dat reeds afgerond is of kandidaten die door ons nieuw geworven worden.

Van kandidaten die beschikbaar komen vanuit een ander project hebben wij de referenties beschikbaar en kunnen wij, indien gewenst, u voorzien van alle informatie.

Wanneer wij nieuwe kandidaten werven toetsen wij een aantal zaken alvorens wij hen aan zullen bieden bij onze opdrachtgevers;

  • Wij controleren de beschikbare referenties
  • Toetsen van de Engelse taal
  • Het toetsen van de certificering zoals bijv. het Vca-certificaat
  • Praktijktest;

Op het kantoor van Smart Move hebben wij verschillende mogelijkheden om nieuwe kandidaten te testen. Deze test wordt overzien door een ervaren technisch medewerker en indien gewenst kunt u hier informatie over opvragen.

DE BEVESTIGING VAN DE OPDRACHT

Na het bevestigen van de opdracht ontvangt u van ons een aantal documenten om alles administratief goed vast te leggen. Net als u, willen wij, geen verassingen achteraf.

DE START VAN DE WERKZAANMHEDEN

Buiten de geplande specialisten zal er altijd iemand vanuit kantoor aanwezig zijn om opstart van het project te begeleiden. Hier heeft u, wanneer het nodig is, een aanspreekpunt op de bouw waardoor zaken sneller geregeld kunnen worden.