Contact

icon_widget_image Larenweg 52, 5234 KA, 's-Hertogenbosch icon_widget_image (+31) 73 303 27 08 icon_widget_image [email protected]

De voordelen van als zzp’er werken voor Smart Move!

Als uitzendbureau en montagebedrijf in de bouw houdt Smart Move zich veel bezig met de ontwikkelingen in ons vakgebied. Een grote ontwikkeling van de afgelopen jaren is dat steeds meer mensen overwegen om te beginnen als zelfstandige (zzp’er). In deze blog leggen we je graag uit waarom het samenwerken met een uitzendorganisatie een goede keuze is!

Veel projecten voor weinig moeite

Misschien wel meteen het grootste voordeel voor een (startende) zzp’er: je hoeft geen of nauwelijks tijd te investeren om opdrachten te vinden. Geen koude acquisitie, new business gesprekken of onderhandelen over tarieven. Smart Move gaat voor jou aan de slag en zorgt ervoor dat je projecten binnenkrijgt. Wij kijken goed naar jouw ervaring en zoeken daar vervolgens projecten bij waarbij jij goed tot je recht komt. Veel zzp’ers werken voor uitzendorganisaties om deze reden; het is voor velen het belangrijkste kanaal om nieuwe projecten binnen te halen.

Binnen één week je factuur betaald

Grote bouwbedrijven werken vaak met hoge betaaltermijnen. Omdat de projecten complex zijn, betalingen vaak geschieden naar oplevering en er in de tussentijd veel ingekocht en voorgefinancierd moet worden, werken zij vaak met betaaltermijnen variërend van 30 tot 60 dagen. Dat betekent dat jij als zzp’er in zo’n geval dus vier-vijf weken moet wachten voordat je eerste factuur betaald wordt.

Bij Smart Move is het mogelijk om binnen zeven dagen je factuur betaald te krijgen, wel zo handig! 

Continu kunnen doorwerken

Smart Move heeft wekelijks contact met al zijn opdrachtgevers om de planning te bespreken. Zo weten we wanneer je huidige project stopt en welke andere projecten, bij dezelfde óf een andere opdrachtgever, er op korte termijn gaan beginnen. Op deze manier kunnen we zorgen voor een naadloze planning waarbij je meteen door kunt naar het volgende project, zonder dat je thuis komt te zitten. Ze behoud je je wekelijkse werkuren en vallen je inkomsten niet stil!

Spraakmakende klanten

Doordat de spraakmakende projecten vaak ook groot en complex zijn, werken veel aannemers/bouwbedrijven werken niet zo snel samen met individuen. Zij hebben immers in grote aantallen medewerkers nodig om het project af te krijgen. Smart Move werkt juist veel samen met dit soort bedrijven. Via ons kan jij als zzp’er toch samenwerken met bedrijven waar je normaal niet snel mee te maken zal krijgen. Het is tevens een goede manier om je eigen netwerk uit te breiden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij een (startende) zelfstandige en zoek je nog een mooi project om op in te springen? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan je graag te woord!

Neem dan contact met ons op via +31 73 303 2708 en vraag naar Jan-Willem of Daan!